Vanessa Vos, zelfstandige jeugdhulp professional

Wie ben ik?

Vanessa Vos, orthopedagoog-generalist (BIG geregistreerd), EMDR therapeut, NIKA practitioner. Zelfstandige, moeder van 2 jonge kinderen, echtgenote. Recht door zee, begripvol, gericht op samenwerking, doelgericht en positief.

Na vele jaren in loondienst in de kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdgezondheidszorg en specialistische jeugdhulp ben ik verder gegaan als zelfstandige. Ik heb me aangesloten bij een zorgcoöperatie voor zzp-ers; Koel en Co http://www.koelenco.nl Hierdoor wordt de hulp vergoed door een van de vele gemeenten in met name Noord-Holland waar wij een contract mee hebben.

Mijn expertise ligt op het gebied van diagnostiek (breed psychologisch onderzoek, intelligentie onderzoek) en behandeling, met name van trauma en gehechtheid (EMDR, CGT, NIKA). Ook doe ik onderzoek bij vermoedens van seksueel misbruik.

Ik geloof dat er genoeg dingen op je pad komen in het leven waar je geen invloed op hebt. Maar hoe je hier vervolgens mee omgaat, daar kan je invloed op uitoefenen. En daar help ik je graag bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.